Pickardstraat 1211, B-3570 Alken - e: info@eco-metal.be - t: 011/67.38.61 - Data Protection Notice

ECO METAL

ECO METAL is uw specialist in het afwerken van liftdeuren in diverse materialen. Daarbuiten behoren ook andere toepassingen waaronder plooi-, snij- en laswerken van diverse metaalsoorten tot onze kernactiviteiten. De naam ECO METAL is bewust gekozen. We streven er naar om metaalwerken aan economische tarieven aan te bieden. Zonder hierbij in te boeten op vlak van kwaliteit. Op gebied van kwaliteit streven we er naar om de lat steeds hoger te leggen. Dankzij de hoge afstelnorm van onze machines worden precisie en nauwkeurigheid gegarandeerd.


Kwalitatief werk
Eens de opdracht toegekend wordt alles toegewezen aan één professionele vakman. Deze staat garant voor de opmeting, productie en de plaatsing. Dit zorgt ervoor dat we een topniveau kunnen leveren op gebied van totaalkwaliteit. Zit u met een vraag tijdens het project? Dan weet u onmiddellijk bij wie u terecht kan.


Snel anticiperen
Onze flexibele houding maakt het mogelijk om snel te anticiperen op uw aanvraag. Dus geen te lange wachttijden. Wij trachten u steeds snel te bedienen van een kwalitatieve oplossing die betaalbaar is.

Meer over liftomlijstingen

Meer over maatwerk

Vrijblijvende Offerte?