LIFTOMLIJSTING

Pickardstraat 1211, B-3570 Alken - e: info@eco-metal.be - t: 011/67.38.61 - Data Protection Notice

Het afwerken van liften in diverse materialen is de belangrijkste dienst die Ecometal u kan leveren. Dit varieert van afkastingen en omlijstingen tot het vervaardigen en plaatsen van een complete facade. Veel voorkomende materialen die hiervoor gebruikt worden zijn: Zincor, staalplaat, inox (eventueel met structuur). Al deze uitvoeringen kunnen ook gerealiseerd worden met brandwerende producten zoals promatect. Ecometal staat persoonlijk garant voor de opmeting, productie en plaatsing. Zonder tussenkomst van een derde partij.

Ook het aanbrengen van kooidecoraties in nieuwe liftinstallaties of het renoveren van bestaande liftkooien behoort tot onze diensten. Dit kan gaan van het plaatsen van een nieuwe vloerbekleding of nieuwe wanden tot het bevestigen van nieuwe plinten, leuningen, plafonds, spiegels of andere accessoires. Al deze werken worden uitgevoerd in materialen die de klant verkiest of in onderling overleg in functie van het toepassingsgebied.


Kwalitatief werk
Eens de opdracht toegekend wordt alles toegewezen aan één professionele vakman. Deze staat garant voor de opmeting, productie en de plaatsing. Dit zorgt ervoor dat we een topniveau kunnen leveren op gebied van totaalkwaliteit. Zit u met een vraag tijdens het project? Dan weet u onmiddellijk bij wie u terecht kan.

Klik hier voor een vrijblijvende offerte

REFERENTIES

lift5
lift2
lift1
lift3
lift4
lift6

Vrijblijvende Offerte?