Kooidecoraties

Aanbrengen van kooidecoraties in de liftkooi

Voor het aanbrengen van kooidecoraties in de liftkooi bij nieuwe liftinstallaties en het renoveren van bestaande liftkooien kan u bij Eco Metal terecht. Dit kan gaan van het plaatsen van een nieuwe vloerbekleding of wanden tot het bevestigen van nieuwe plinten, leuningen, plafonds, spiegels of andere accessoires.

Deze werken voeren we uit in de materialen die de klant verkiest of in onderling overleg in functie van het toepassingsgebied. We raden aan om in onderling overleg te werken. Zo bent u zeker dat de werken voor een stijlvol en functioneel resultaat zorgen.

elevator-cabin-interior

Interieur van de liftkooi

Wilt u graag vloerbekleding in uw liftkooi aanbrengen, de wanden een aangenamer gevoel met zich mee laten brengen of het plafond afwerken met sfeervol licht? Dan bent u bij het juiste adres. Eco Metal werkt het interieur van liftkooien kwaliteitsvol af.

In een liftkooi zijn ook vaak accessoires te vinden zoals plinten, leuningen, spiegels, verlichting… Deze voorzien we ook indien gewenst. We voorzien in dit geval een totaalpakket waarvan we de kwaliteit voor 100% kunnen garanderen. Eco Metal staat hiervoor garant.

elevator
forklift with storage

Beschikbare materialen

Onze eigen vakmensen werken alle benodigde materialen voor elke liftkooi zorgvuldig af in ons eigen werkatelier. Zo kunnen we de beste kwaliteit garanderen. In het werkatelier van Eco Metal vindt u de laatste innovatieve machines en het bijbehorende

Onze eigen vakmensen werken alle benodigde materialen voor elke liftkooi zorgvuldig af in ons eigen werkatelier. Zo kunnen we de beste kwaliteit garanderen. In het werkatelier van Eco Metal vindt u de laatste innovatieve machines en het bijbehorende gereedschap.

Dit maakt het voor ons mogelijk om de afwerking van de materialen volledig te overzien. Deze vormen we om in hoogstaande producten die we vervolgens in de liftkooi plaatsen voor een fantastisch eindresultaat.

Materialen die we in ons atelier bewerken: metalen platen, hout, zincor, inox (eventueel met structuur) en meer. Deze kunnen we ook afwerken met brandwerende producten zoals promatect om een potentiële brand af te remmen.

Eco Metal

Eco Metal is gespecialiseerd in liftafwerkingen in diverse materialen. Hierbuiten behoren ook andere toepassingen zoals plooi-, snij- en laswerken van verschillende metaalsoorten tot onze kernactiviteiten. Ook voor kooidecoraties van liften bent u bij ons aan het juiste adres.

De naam Eco Metal is bewust gekozen. We streven ernaar om ECOlogisch verantwoorde metaalwerken aan te bieden aan ECOnomische tarieven. Zonder hierbij in te boeten op vlak van kwaliteit, uiteraard.

We verleggen steeds de lat voor onszelf om kwaliteit continu te blijven garanderen. Dankzij de hoge afstelnorm van onze machines worden precisie en nauwkeurigheid gegarandeerd. Hiernaast werken we volgens de veiligheidsvoorschriften om onze medewerkers te beschermen.

Video afspelen

Veel gestelde vragen

Een liftkooi, ook wel een liftcabine genoemd, is het deel van een lift dat zich in de liftschacht verplaatst. Wanneer iemand op de knop van een lift duwt om deze te roepen, begeeft de liftkooi zich doorheen de schacht naar de juiste verdieping. Deze komt dan tot stilstand en opent zijn deuren om personen of goederen te beginnen vervoeren.

De hoogte van een liftkooi verschilt per lift. Voor goederenliften zijn compactere versies in sommige gevallen beter. Enkel wanneer de goederen heel groot zijn, gebruikt men liftkooien die eveneens groot zijn. Voor personenliften is de hoogte meestal iets boven de 2 meter omdat de meeste mensen dan comfortabel in de lift passen zonder te moeten bukken.

De 3 pijlers van
Eco Metal

Kwaliteit

Eens de opdracht toegekend is, wordt één professionele vakman toegewezen om het volledige project in goede banen te leiden. Deze staat in voor zowel de opmeting als de productie en de plaatsing. Op deze manier kunnen we kwaliteit op een topniveau leveren. Als u een vraag heeft tijdens de werkzaamheden weet u altijd bij wie u terecht kan.

Flexibiliteit

We nemen bij elke opdracht een flexibele houding aan. Deze zorgt ervoor dat u steeds van korte wachttijden kan genieten. We bieden steeds een kwalitatieve oplossing die betaalbaar is.

Duurzaamheid

Iedereen moet hun steentje bijdragen als we een goede toekomst willen verzekeren. Daarom hebben we de laatste jaren stevig geïnvesteerd in groene energie zoals zonnepanelen. Duurzaamheid ligt ons nauw bij het hart. Daarom houden we ons op een vooruitstrevende manier bezig op vlak van milieu.