Overige werken

Liftschact

Werken aan de liftschacht

Voor werken aan de infrastructuur van een lift en metaal maatwerk kan u bij ons terecht om deze kwalitatief te laten uitvoeren. Denk hierbij aan het herstellen van de liftschacht, de schacht scheiden, de putvloer verhogen…

Real People. Real Work. Real Rewards.

Putvloer verhogen

Als u de putvloer in een liftschacht moet verhogen, dan kan u op ons rekenen. We zorgen ervoor dat deze verhoogd wordt en daarna afgewerkt wordt op een kwalitatieve manier. Zo kan u veilig de lift verder installeren.

Om de veiligheid van passagiers te garanderen, moet de putvloer goed afgewerkt worden. Zo kan de nodige apparatuur veilig geïnstalleerd en afgeschermd worden. Voorkom toekomstige problemen door de lift vanaf de installatie goed in orde te brengen.

Liftschacht scheiden

Heeft u een liftschacht die u wilt scheiden om aan de nodige veiligheidsnormen te voldoen? Eco Metal staat u hier graag in bij.

Wij kunnen deze uitvoeren in staalplaat zodat deze bijna voor 100% dicht is. Dit kan ook uitgevoerd worden met ventilatoren, waardoor het luchtdrukverschil in de schachten gelijk blijft.

Gladde wand tussen de deuren

Door een gladde wand tussen de deuren kan je voorkomen dat er een opening is tussen de schachtwand en de cabinedeur.

Hierdoor kunnen de liftgebruikers bij een eventuele foute werking van de lift niet in de schacht vallen wanneer de plooideuren open zouden staan als de lift niet op het verdiep staat.

Werken aan roltrappen

Heeft u een roltrap geplaatst en moet deze nog afgewerkt worden om de apparatuur te beschermen? Eco Metal kan een afwerking voorzien in roestvrij staal (RVS) waarbij deze, indien nodig, verbonden wordt met een muur. Dit zorgt voor zowel een beschermd systeem als een stijlvol geheel.

De afwerking is ook beschikbaar in andere materialen indien gewenst. Neem gerust contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Escalator in an underground station
Workstation with worker

Productie voor derden

We kunnen ook grote hoeveelheden laser- en plooiwerk leveren op een korte termijn. Dit dankzij ons moderne machinepark, waaronder een laser met automatisch magazijn en 3 CNC-plooibanken.

pathway over water

Maatwerk

Ons moderne atelier maakt het mogelijk om allerhande maatwerk enorm nauwkeurig uit te voeren. Met de meest moderne apparatuur en een uitgebreide vakkennis brengen we ook uw project tot een goed einde.

Voor zowel interieur als exterieur maatwerk kunt u bij Eco Metal terecht voor de beste metalen, op maat afgewerkt. Denk aan een metalen brandtrap, afgewerkt met brandwerende producten, of stijlvolle, sterke leuningen binnen.

Neem contact op om je noden te bespreken en ontdek wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Eco Metal

Eco Metal is gespecialiseerd in het afwerken van liften in verschillende materialen. Hierbuiten behoren ook andere toepassingen zoals plooi-, snij- en laswerken van een uitgebreid aantal metaalsoorten tot onze kernactiviteiten.

Onze naam, Eco Metal, is bewust gekozen. We streven ernaar om ECOlogisch verantwoorde metaalwerken aan te bieden aan ECOnomische tarieven. Zonder hierbij in te boeten op vlak van kwaliteit, natuurlijk.

We verleggen steeds de lat voor onszelf om kwaliteit te blijven garanderen. Dankzij de hoge afstelnorm van onze machines kunnen we enorm precies en nauwkeurig werken. We volgen alle veiligheidsvoorschriften om onze medewerkers te beschermen.

Download hier ons stalenboek:

In dit stalenboek willen wij u in kennis brengen met de materialen die wij gebruiken om onze projecten uit te voeren.

De 3 pijlers van
Eco Metal

Kwaliteit

Eens de opdracht toegekend is, wordt één professionele vakman toegewezen om het volledige project in goede banen te leiden. Deze staat in voor zowel de opmeting als de productie en de plaatsing. Op deze manier kunnen we kwaliteit op een topniveau leveren. Als u een vraag heeft tijdens de werkzaamheden weet u altijd bij wie u terecht kan.

Flexibiliteit

We nemen bij elke opdracht een flexibele houding aan. Deze zorgt ervoor dat u steeds van korte wachttijden kan genieten. We bieden steeds een kwalitatieve oplossing die betaalbaar is.

Duurzaamheid

Iedereen moet hun steentje bijdragen als we een goede toekomst willen verzekeren. Daarom hebben we de laatste jaren stevig geïnvesteerd in groene energie zoals zonnepanelen. Duurzaamheid ligt ons nauw bij het hart. Daarom houden we ons op een vooruitstrevende manier bezig op vlak van milieu.