Liftdeur omlijsting

modern elevator with closed doors in lobby

Afwerken van liftdeuren

Het afwerken van liften in diverse materialen is de specialisatie van Eco Metal. Dit varieert van afkastingen en omlijstingen tot het vervaardigen en plaatsen van een volledige façade. Materialen die hier veel voor gebruikt worden zijn: zincor, staalplaten, inox (eventueel met structuur)…

Alle uitvoeringen kunnen gerealiseerd worden met brandwerende producten zoals promatect. Eco Metal staat persoonlijk garant voor de kwaliteitsvolle opmeting, productie en plaatsing. Dit zonder tussenkomst van een derde partij om de kwaliteit te kunnen garanderen.

Voor het aanbrengen van kooidecoraties in nieuwe liftinstallaties en het renoveren van bestaande liftkooien kan u ook bij ons terecht. Dit kan gaan van nieuwe vloerbekleding of wanden plaatsen tot het bevestigen van nieuwe plinten, leuningen… Deze werken worden uitgevoerd in onderling overleg in functie van het toepassingsgebied.

Liftdeur omlijsting

Elke lift heeft een kwaliteitsvolle omlijsting nodig. Daarom produceren we alles in onze eigen atelier zodat we naargelang de moeilijkheidsgraad van complexe uitvoeringen kunnen anticiperen.

Alle gebruikte materialen worden door onze vakmensen zelf bewerkt. Zo zijn we zeker dat er geen fouten gemaakt worden die de veiligheid van passagiers in gevaar brengen of de werken vertragen.

Elevator in stone building

Een brandveilige lift

Bij de liftomlijsting is het belangrijk om rekening te houden met een potentiële brand. Onze omlijsting kan volledig afgewerkt worden met brandwerende producten zoals bijvoorbeeld promatect.

We raden aan om dit te overwegen. In geval van brand, zal het vuur zich niet kunnen verspreiden naar andere verdiepen doorheen de liftschacht. Niet enkel de liftpassagiers zijn beter beschermd op deze manier, maar ook alle andere mensen die aanwezig zijn in het gebouw.

Eco Metal

Eco Metal is gespecialiseerd in het afwerken van liften in verschillende materialen. Hierbuiten behoren ook andere toepassingen zoals plooi-, snij- en laswerken van een uitgebreid aantal metaalsoorten tot onze kernactiviteiten.

Onze naam, Eco Metal, is bewust gekozen. We streven ernaar om ECOlogisch verantwoorde metaalwerken aan te bieden aan ECOnomische tarieven. Zonder hierbij in te boeten op vlak van kwaliteit, natuurlijk.

We verleggen steeds de lat voor onszelf om kwaliteit continu te blijven garanderen. Dankzij de hoge afstelnorm van onze machines worden precisie en nauwkeurigheid gegarandeerd. Hiernaast werken we volgens de veiligheidsvoorschriften om onze medewerkers te beschermen.

working guy with noise cancelling headset zoomed out

De 3 pijlers van
Eco Metal

kwaliteit

Eens de opdracht toegekend is, wordt één professionele vakman toegewezen om het volledige project in goede banen te leiden. Deze staat in voor zowel de opmeting als de productie en de plaatsing. Op deze manier kunnen we kwaliteit op een topniveau leveren. Als u een vraag heeft tijdens de werkzaamheden weet u altijd bij wie u terecht kan.

Flexibiliteit

We nemen bij elke opdracht een flexibele houding aan. Deze zorgt ervoor dat u steeds van korte wachttijden kan genieten. We bieden steeds een kwalitatieve oplossing die betaalbaar is.

Duurzaamheid

Iedereen moet hun steentje bijdragen als we een goede toekomst willen verzekeren. Daarom hebben we de laatste jaren stevig geïnvesteerd in groene energie zoals zonnepanelen. Duurzaamheid ligt ons nauw bij het hart. Daarom houden we ons op een vooruitstrevende manier bezig op vlak van milieu.