Over ons

working guy with noise cancelling headset

Eco Metal

Eco Metal is gespecialiseerd in liften afwerken in diverse materialen voor verschillende bedrijven. Hierbuiten behoren ook andere toepassingen zoals plooi-, snij- en laswerken van verschillende metaalsoorten tot onze kernactiviteiten.

Onze naam, Eco Metal, is bewust gekozen. We streven ernaar om ECOlogisch verantwoorde metaalwerken aan te bieden aan ECOnomische tarieven. Zonder hierbij in te boeten op vlak van kwaliteit, natuurlijk.

We verleggen steeds de lat voor onszelf om kwaliteit te blijven garanderen. Dankzij de hoge afstelnorm van onze machines kunnen we enorm precies en nauwkeurig werken. We volgen alle veiligheidsvoorschriften om onze medewerkers te beschermen.

De 3 pijlers van
Eco Metal

Kwaliteit

Eens de opdracht toegekend is, wordt één professionele vakman toegewezen om het volledige project in goede banen te leiden. Deze staat in voor zowel de opmeting als de productie en de plaatsing. Op deze manier kunnen we kwaliteit op een topniveau leveren. Als u een vraag heeft tijdens de werkzaamheden weet u altijd bij wie u terecht kan.

Flexibiliteit

We nemen bij elke opdracht een flexibele houding aan. Deze zorgt ervoor dat u steeds van korte wachttijden kan genieten. We bieden steeds een kwalitatieve oplossing die betaalbaar is.

Duurzaamheid

Iedereen moet hun steentje bijdragen als we een goede toekomst willen verzekeren. Daarom hebben we de laatste jaren stevig geïnvesteerd in groene energie zoals zonnepanelen. Duurzaamheid ligt ons nauw bij het hart. Daarom houden we ons op een vooruitstrevende manier bezig op vlak van milieu.